Området
DSC-3488
IMG_2595_2
IMG_9419
IMG_9721
snowboard1_800x450
IMG_9428

Stugan kan hyras alla årstider för t. ex. skidåkning, vandring, cykling eller andra aktiviteter i den friska fjällmiljön    • När snön smält är fjället lättillgängligt för vandringsturer. Den som önskar något utöver det vanliga kan besöka Sveriges högsta vattenfall, Njupeskär, i Fulufjällets nationalpark, en knapp timmes bilfärd från Sälen. 


  • Västerdalälven får fart på våren - varför inte prova fiskelyckan där eller i närliggande Ljörälven - båda kända harrfiskevatten? 


  • Paddling är också möjligt, kajaker och kanadensare kan hyras på plats. För den som vill njuta av sommarnaturen i skogen så finns både hjortronmyr och blåbärssnår i direkt anslutning till stugan. Att cykla mountinbike, nerför backarna eller längs leder på fjället, är en annan aktivitet som blivit allt populärare på senare år.


  • Oavsett årstid är det nära till Experium vid Lindvallen, med bad, relaxavdelning, bowling, restauranger och bio. 

GUBBMYREN

Gubbmyren är ett familjevänligt stugområde ett par kilometer från närmaste skidbacke, Lindvallen. De flesta stugorna är, liksom vår, byggda på 1970-talet.Från stugan är det ca 200 meters promenad (eller skidtur om underlaget tillåter) till Gubbmyrens skidspår. Det finns flera olika spår att välja mellan, samt ett 3 km långt elbelyst spår. I stugområdet finns även en rolig pulkabacke!